LEMEZGARÁZSOK, KUTYAKETRECEK ÉS EGYÉB ACÉLSZERKEZETES ÉPÍTMÉNYEK
INGYENES KISZÁLLÍTÁS ÉS ÖSSZESZERELÉS MAGYARORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN

Szembejött egy mobilgarázs

A napokban megjelent hír az egyik internetes portálon: egy gyanútlan autózóval szembejött egy mobilgarázs.

 


 

Ez hogy tudott megtörténni? A viharos erejű szél felkapta az építményt, és kirepítette az útra.
 

A mobilgarázsok könnyűszerkezetes építmények, és szakszerűtlen lerögzítés esetén (vagy ha egyáltalán nem lett lerögzítve) egy nagyobb szélvihar bele tud kapni, és kárt tud tenni benne. 

Éppen ezért hangsúlyozzuk mindig a vevőinknek a lerögzítés fontosságát. A mobilgarázsok lerögzítését a munkatársaink is elvégzik (felárért), vagy az ügyfél maga is megcsinálhatja. 
 

Mit jelent a lerögzítés? A mobilgarázsok talapzathoz való rögzítését. A talapzat lehet egybefüggő betonplacc, betonlábak (betontuskók), vagy föld is. A talapzat kialakításáról bővebben a vevőink kérdezték blokkban olvashat, melyet a felső menüsorból tud elérni.


Lerögzítés nélkül -ahogy a hírben is szerepelt, a mobilgarázst felkaphatja egy nagyobb szél, vagy vihar, és mind az építményben, mind pedig a benne tárolt dolgokban kárt tehet. A megtörtént eset során még az utcán parkoló autónak is nekivágta a szél a könnyűszerkezetes építményt. Erre a gyártó nem vállal garanciát. 


A gyakorlat azt mutatja, hogy a vevők nem minden esetben kérik a lerögzítést. Ezek közül a legtöbb esetben meg tudják oldani maguk is a feladatot. Azonban előfordul olyan helyzet is, mikor azért nem kell rögzíteni, mert egyenlőre csak egy ideiglenes helyre kérik a mobilgarázs felállítását, összeszerelését. Ez olyankor van, mikor még nem tudták előkészíteni a megfelelő terepet, pl. nincs még kész a betonplacc, amire szeretnék tenni a mobilgarázst. Az összeszerelés után azonban érdemes minél hamarabb lerögzíteni, mert a tényleges hely kialakításáig még napok telhetnek el. Addig azonban az idő is megváltozhat, és vihar is lehet, vagy egy nagyobb erejű szél kárt tehet benne. A kép sajnos nem illusztráció, megtörtént esetet mutat be.
 

Ön ne kerüljön ilyen helyzetbe! Rögzítse le mobilgarázsát!

« Visszatérés
Hívjon bennünket!
Tel. 70/ 251-96-98

Kapcsolat

tel. 70/ 251-96-98

Copyright © Blaszak 2019 on-line 23 wizyt 1559402