LEMEZGARÁZSOK, KUTYAKETRECEK ÉS EGYÉB ACÉLSZERKEZETES ÉPÍTMÉNYEK
INGYENES KISZÁLLÍTÁS ÉS ÖSSZESZERELÉS MAGYARORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN

FőOLDAL / Referenciák

szöveg mérete: A A A

Referenciák

Mottónk: "Minden ügyfél kivételes, és minden garázs egyedi."

Az általunk képviselt cég (Taurustal FPHU, Lengyelország) a fesői szépségű Zakopane közeli településen található. 1999. óta működik töretlenül a piacon. Egy sokéves szakmai tapasztalattal rendelkező kiváló szakemberekből álló csapat vagyunk, akiknek fontos az, hogy a nyújtott szolgáltatás a legmagasabb szintű legyen. Sokéves tapasztalatunknak, folyamatosan modernizált gyártási technológiánknak és szakembereink felkészültségének köszönhetően Ügyfeleink bizalommal térnek vissza hozzánk, ami számunkra a lehető legfontosabb elismerés.

Európa több országába gyártanak és szállítanak mobilgarázsokat, Magyarországon 2015-től vannak jelen. 

Széles a termékpaletta: acélszerkezetes lemezcsarnok, lemezből készült mobilgarázs, kerti tároló, kutyaketrec.

2016-ban bevezetett újdonság a fahatású, aranytölgy mintázatú mobilgarázsok.

2017-es újítás: a vakolt, téglahatású mobilgarázsok. Külföldön már több is értékesítésre került, magyarországi bevezetése folyamatban van.

 

Sikereink:

  • 2016-ban számos pályázaton indultunk, melyeket sikeresen meg is nyertünk és kiviteleztünk.
  • Partnereink között több intézmény (pl. rendőrségek, tűzoltóság, önkormányzatok, egyház), cégek és magánszemélyek vannak.
  • több visszatérő ügyfelünk van, és sok ajánlást is kapunk

Magyarországon több mint 1900 eladott garázs és több mint 2600 kiadott ajánlat!

Nézzen szét kínálatunkban! http://mobil-garazs.eu/mobilgarazs.html

A következő településekre szállítottunk már mobilgarázsokat:

Ügyfeleink mondták:

L. Sándor: "Mellékelem az új garázsról készült felvételt. Jól illeszkedik a faházakkal teli környezethez. Nagyon meg vagyunk elégedve,az ár-érték arány teljesen korrekt. A méret és színválasztás nagyon rugalmas volt. Pontosan és gyorsan ment végbe. A kapcsolat felvétele és az elkészítés 10 napot vett igénybe! Szívesen ajánlom barátoknak ismerősöknek. Helyszínen megtekinthető."

M. Tamás: "Az önök által tavaly márciusban szállított és helyszínen felépített garázzsal teljesen elégedett vagyok - az építés óta eltelt 1 évet és az elmúlt, különösen nehéz telet is gond nélkül viselte el. Jelen állapota a mellékelt képen látható."

K. Alexandra: "Nagyon köszönjük, szép lett a garázs!! Szupergyorsak voltak a fiúk, az ügyfélszolgálat is profi, mindenről, mindig tájékoztattak, tudtuk mindig, hogy hol tart a megrendelés.
Abban is rugalmasak voltak, hogy az ablak ott legyen, ahova én szerettem volna, nem ott, ahol a honlapon.
Köszönjük és nagyon ajánljuk a céget Mindenkinek!!"

J. Magdolna: "Ma hajnalban megérkezett a garázs, nagy örömünkre és olyan gyorsan állították fel a fiúk hogy még a munkából sem késtem el. Nagyon szépen köszönöm!"

L. Imréné: "Egyedi méretű, horganyozott zárt szelvénnyel megerősített. 5*4 méteres. használjuk és köszönjük a gyors és precíz ügyintézést. Sok-sok köszönet mindenkinek"

T. Lajosné: "Nagyon megvagyunk elégedve minden rendbe ment a munkások is profin végezték a dolgukat köszönjük mindenkinek ajánlani fogom!"

P. Zsolt: "Üdv! Köszönöm a mai napon megérkezett a garázs amit lerendeltem  a két munkás összerakta jól. Tetszik nagyon másnak is ajánlom magukat tényleg jó munkát végeztek."

N.István: "Igen,teljes mértékben elégedett vagyok. Mindent úgy csináltak ahogy Önnel megbeszéltük. Tetszik az ilyen profizmus! Köszönöm szépen. Természetesen ajánlani fogom, sőt még én is rendelni fogok Önöktől hamarosan. Az is egyedi méretezésű lesz. Munkájukhoz kívánok további sok sikert! Egy elégedett garázstulajdonos."

Ajánlatot is kértek már Tőlünk a következő módon: "Üdvözlöm! Több ismerősömnek is készítettek garázst és sok jót hallottam magukról.A segítségét szeretném kérni jó ötletekkel mobilgarázs tervezésében amire esetleg én nem is gondoltam. Nagyjából meg terveztem és lerajzoltam mit is szeretnék és erre szeretnék árajánlatot kérni.."

Ez csak pár vélemény volt a több mint 2500 legyártott és összeszerelt mobilgarázsról. 

 

Online marketing kivitelezést végzi: Valódi Érték csapata - Keresőoptimalizáláshirdetéskezelés témában.

« Visszatérés
Hívjon bennünket!
Tel. 70/ 251-96-98