LEMEZGARÁZSOK, KUTYAKETRECEK ÉS EGYÉB ACÉLSZERKEZETES ÉPÍTMÉNYEK
INGYENES KISZÁLLÍTÁS ÉS ÖSSZESZERELÉS MAGYARORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN
  szélesség hosszúság

Kukatároló 3,5x3 m

Technische Daten Garage
  • szélesség: 3.5 m
  • hosszúság: 3 m
  • bejárati magasság: 2 m

Két oldalán tűzihorganyzott 0,4 mm vastag trapézlemezből és dróthálóból készült kukatároló (a tároló váza hidegen hajlított alapozófestékkel bevont szögvasból készült)  szélessége 3,5 m, hossza 3 m, hátrafelé lejtő tetővel, az elülső oldal 2,13 m magas, a bejárat 2 m magas, a hátsó oldal 1,9 m magas, a kapu kétszárnyú, oldalra nyíló és 2 m széles. Az oldalfalak félmagasságig horganyzott lemezből, afölött dróthálóból készülnek. Az elülső fal kapu melletti részének a felépítése ugyanolyan, mint az oldalsó falaké. A teljes hátsó fal lemezzel borított. A Megrendelő kérésének megfelelően bármilyen méretű tárolót a kívánt kinézetben és felszereltséggel legyártunk - a választható lehetőségeket a "Kiegészítők" menüben ismerheti meg.                                                                                            

Figyelem! Előfordulhat, hogy a RAL színskálán bemutatott színek a valóságban (árnyalat, szín) másképp néznek ki. A tároló alá a területet, az alapot Önnek kell kialakítania. A legjobb megoldás a teljes tároló alá egybefüggő (kiöntött) beton, vagy csak a 4 sarok alá egy-egy betonlap (pl. járdalap). Nagyon fontos, hogy a tároló alatti alap megfelelően erős és stabil legyen.

Bruttó 362200 Ft
rendelje meg

A megrendelt építményt Magyarországon bárhová kiszállítjuk és ott összeszereljük.

A gomb megnyomása a Vásárló számára fizetési kötelezettséget keletkeztet. Egyúttal a Vásárló tudomásul veszi és elfogadja a honlap láblécében szereplő jogi nyilatkozatokat (ÁSZF, Adatkezelési tájékoztató). Ezen nyilatkozatokat itt töltheti le: https://mobil-garazs.eu/jogi-nyilatkozatok.html

Rendelje meg, töltse ki az adatlapot. A megrendelésben rögzül az Ön által kiválasztott valamennyi opció.

A megrendelést követően munkatársunk haladéktalanul felveszi Önnel a kapcsoaltot.

« Visszatérés