LEMEZGARÁZSOK, KUTYAKETRECEK ÉS EGYÉB ACÉLSZERKEZETES ÉPÍTMÉNYEK
INGYENES KISZÁLLÍTÁS ÉS ÖSSZESZERELÉS MAGYARORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN
  szélesség hosszúság

Kukatároló 3,5x2,5 m

Technische Daten Garage
  • szélesség: 3.5 m
  • hosszúság: 2.5 m
  • bejárati magasság: 2 m

Két oldalán tűzihorganyzott 0,4 mm vastag trapézlemezből és dróthálóból készült kukatároló (a tároló váza hidegen hajlított alapozófestékkel bevont szögvasból készült)  szélessége 3,5 m, hossza 2,5 m, hátrafelé lejtő tetővel, az elülső oldal 2,13 m magas, a bejárat 2 m magas, a hátsó oldal 1,9 m magas, a kapu kétszárnyú, oldalra nyíló, 2 m széles. Az oldalfalak 1 m magasságig lemezből, afölött dróthálóból készülnek. Az elülső fal kapun kívüli részének a felépítése ugyanolyan, mint az oldalsó falaké. A teljes hátsó fal lemezzel borított. A Megrendelő kérésének megfelelően bármilyen méretű tárolót a kívánt kinézetben és felszereltséggel legyártunk - a választható lehetőségeket a "Kiegészítők" menüben ismerheti meg.                                                                                            

Figyelem! Előfordulhat, hogy a RAL színskálán bemutatott színek a valóságban (árnyalat, szín) másképp néznek ki. A tároló alá a területet, az alapot Önnek kell kialakítania. A legjobb megoldás a teljes tároló alá egybefüggő (kiöntött) beton, vagy csak a 4 sarok alá egy-egy betonlap (pl. járdalap). Nagyon fontos, hogy a tároló alatti alap megfelelően erős és stabil legyen.

Bruttó 281200 Ft
rendelje meg

A megrendelt építményt Magyarországon bárhová kiszállítjuk és ott összeszereljük.

A gomb megnyomása a Vásárló számára fizetési kötelezettséget keletkeztet. Egyúttal a Vásárló tudomásul veszi és elfogadja a honlap láblécében szereplő jogi nyilatkozatokat (ÁSZF, Adatkezelési tájékoztató). Ezen nyilatkozatokat itt töltheti le: https://mobil-garazs.eu/jogi-nyilatkozatok.html

Rendelje meg, töltse ki az adatlapot. A megrendelésben rögzül az Ön által kiválasztott valamennyi opció.

A megrendelést követően munkatársunk haladéktalanul felveszi Önnel a kapcsoaltot.

« Visszatérés