LEMEZGARÁZSOK, KUTYAKETRECEK ÉS EGYÉB ACÉLSZERKEZETES ÉPÍTMÉNYEK
INGYENES KISZÁLLÍTÁS ÉS ÖSSZESZERELÉS MAGYARORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN

Kutyaketrecek 3x3m

Technische Daten Garage
  • szélesség: 3 m
  • hosszúság: 3 m
  • magasság elől: 1.6 m
  • magasság hátul: 1.39 m
  • hátrafelé lejtő tető
Kutyaketrecek 3x3m
A fényképen látható ketrec 2 x 2 m-es, fapadlóval, attikával lezárt RAL 8017 színű tetővel, kifordítható táltartóval.

A KUTYA AZ EMBER LEGJOBB BARÁTJA, ENGEDJÉK MEG, HOGY AJÁNLJUNK EGY KETRECET AZ ÖN KEDVENCÉNEK.

A ketrec nem börtön a kutyának, csak átmeneti menedék a biztonsága érdekben. A ketrecekben az állatok szabadon mozoghatnak, nincsenek megkötve.

A legjobb megoldás a nyitott ketrec lenne, ahonnan ki tudna futkosni a kertbe, udvarra. Tudjuk azonban, hogy ezt a luxust nem mindenki tudja megvalósítani, ezért ajánlunk Önöknek ketreceket különböző méretekben, mindenkinek olyat, amilyet kutyájának nagysága megkövetel.

A nagyobb ketrecben elfér a kutyaház is, egy kisebben nem, ezért azt a ketrecen kívül kell elhelyezni úgy, hogy az össze legyen kapcsolva a ketrec bejáratával.

A kutya egészsége tisztasága érdekében fapadlós ketrecet javaslunk.

Nagyon hasznos lehet továbbá egy kifordítható etetőnyílás táltartóval.

Impozánsabbá, különlegesebbé tudjuk tenni a ketrecet egy (RAL színskála szerinti) színes tetővel, vagy attikával.

Az egész ketrecet háromszögletű zártszelvényekből készítjük. Az acélelemeket csavarokkal és popszegeccsel rögzítjük egymáshoz. A szerkezet kialakítása teljesen biztonságos, nincsenek olyan elemek, amelyek a ketrecben tartózkodó kutyának sérülést okozhatnának.         

 

280 900 Ft
 áfával
fapadló

A padlót 2,5 cm vastag fadeszkákkal borítjuk. A deszkákat UNI DECOR világos barna színű favédelemmel látjuk el (a képen látható).

garaże blaszany wyposażone w okna plastikowe

 

tetőzet

Kérem, válassza ki, hogy horganyzott tetőt, vagy színes akrillal festett tetőt szeretne. A színt az alábbiakból választhatja ki. . 

éltakarás a tetőnél

Ha éltakarást is rendel a tető elé, kedvence ketrece még esztétikusabb lesz. Hogy hogyan néz ki a tető éltakarással, azt az alábbi képeken nézheti meg.

garaże blaszany wyposażone w okna plastikowe

 

a ketrec hátsó fala

 

 

kifordítható táltartó

Kifordítható etetőnyílás táltartóval

garaże blaszany wyposażone w okna plastikowe

lerögzítés

A ketrec lerögzítése az aljzathoz való lecsavarozását jelenti. A ketrec helyszíni összeszerelését követően a Megrendelőnek kell haladéktalanul gondoskodnia a szerkezetet lerögzítéséről, vagy megrendelheti tőlünk is ezt a szolgáltatást. Nem vállalunk semmilyen felelősséget az abból eredő kárért, ami szélsőséges időjárási körülmények között (pl. erős szél) amiatt következett be, hogy a szerkezet nem lett megfelelően lerögzítve! Ha a ketrec kiöntött (egybefüggő) betonon, vagy betonlábakon áll, akkor a lerögzítéshez 12-es tiplit használunk. Ha a ketrec a talajra tett betonlapokon (járdalapokon) áll, akkor a ketrecet szögvasból készített tüskékkel rögzítjük le.

szállítás

Kiválasztotta kedvence számára a megfelelő ketrecet?

Kattintson a "Megrendelem"-re, küldje el a megrendelését és töltse ki az űrlapot. A megrendelés tartalmazza az összes Ön által kért paramétert. Munkatársunk a megrendelést követően rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot

« Visszatérés
Hívjon bennünket!

Kutyaketrecek 3x3m
A fényképen látható ketrec 2 x 2 m-es, fapadlóval, attikával lezárt RAL 8017 színű tetővel, kifordítható táltartóval.