LEMEZGARÁZSOK, KUTYAKETRECEK ÉS EGYÉB ACÉLSZERKEZETES ÉPÍTMÉNYEK
INGYENES KISZÁLLÍTÁS ÉS ÖSSZESZERELÉS MAGYARORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN

Kutyaketrecek 2,5x2m

Technische Daten Garage
  • szélesség: 2.5 m
  • hosszúság: 2 m
  • magasság elől: 1.6 m
  • magasság hátul: 1.39 m
  • hátrafelé lejtő tető
Kutyaketrecek 2,5x2m
A fényképen látható ketrec 2 x 2 m-es, fapadlóval, attikával lezárt RAL 8017 színű tetővel, kifordítható táltartóval.

A ketrec teljes szerkezetét időálló horganyzott elemekből készítjük! A teherhordó vázat U-idomok alkotják: függőleges 50 x 20 x 2 mm, vízszintes 40 x 30 x 1,8 mm. A vázak kitöltését (falat) pedig, horganyzott háromszögletű zártszelvényekből. Az acélelemeket csavarokkal és popszegecsekkel rögzítjük egymáshoz. A rácsozat 8 cm-es közökkel készül. A ketrecet tolózáras ajtóval szereljük fel. A tető hátrafelé lejt, és alapesetben horganyzott lemezből készítjük éltakarás nélkül. Az Ön igényeinek megfelelően a ketrecet még számos kiegészítővel fel tudjuk szerelni.

Az alábbi konfigurátorban hasznos kiegészítőket is kérhet.

188 900 Ft
 áfával
fapadló

A padlót 2,5 cm vastag fadeszkákkal borítjuk. A deszkákat UNI DECOR világos barna színű favédelemmel látjuk el (a képen látható).

garaże blaszany wyposażone w okna plastikowe

 

tetőzet

Kérem, válassza ki, hogy horganyzott tetőt, vagy színes akrillal festett tetőt szeretne. A színt az alábbiakból választhatja ki. . 

éltakarás a tetőnél

Ha éltakarást is rendel a tető elé, kedvence ketrece még esztétikusabb lesz. Hogy hogyan néz ki a tető éltakarással, azt az alábbi képeken nézheti meg.

garaże blaszany wyposażone w okna plastikowe

 

a ketrec hátsó fala

 

 

kifordítható táltartó

Kifordítható etetőnyílás táltartóval

garaże blaszany wyposażone w okna plastikowe

lerögzítés

A ketrec lerögzítése az aljzathoz való lecsavarozását jelenti. A ketrec helyszíni összeszerelését követően a Megrendelőnek kell haladéktalanul gondoskodnia a szerkezetet lerögzítéséről, vagy megrendelheti tőlünk is ezt a szolgáltatást. Nem vállalunk semmilyen felelősséget az abból eredő kárért, ami szélsőséges időjárási körülmények között (pl. erős szél) amiatt következett be, hogy a szerkezet nem lett megfelelően lerögzítve! Ha a ketrec kiöntött (egybefüggő) betonon, vagy betonlábakon áll, akkor a lerögzítéshez 12-es tiplit használunk. Ha a ketrec a talajra tett betonlapokon (járdalapokon) áll, akkor a ketrecet szögvasból készített tüskékkel rögzítjük le.

szállítás

Kiválasztotta kedvence számára a megfelelő ketrecet?

Kattintson a "Megrendelem"-re, küldje el a megrendelését és töltse ki az űrlapot. A megrendelés tartalmazza az összes Ön által kért paramétert. Munkatársunk a megrendelést követően rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot

« Visszatérés
Hívjon bennünket!

Kutyaketrecek 2,5x2m
A fényképen látható ketrec 2 x 2 m-es, fapadlóval, attikával lezárt RAL 8017 színű tetővel, kifordítható táltartóval.