LEMEZGARÁZSOK, KUTYAKETRECEK ÉS EGYÉB ACÉLSZERKEZETES ÉPÍTMÉNYEK
INGYENES KISZÁLLÍTÁS ÉS ÖSSZESZERELÉS MAGYARORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN

FőOLDAL / rendelhető kiegészítők

szöveg mérete: A A A

rendelhető kiegészítők

Műanyag ablakok és plusz alumíniumajtók

A lemezgarázsok hasznos kiegészítései lehetnek a műanyag ablakok és az alumíniumajtók. Ezeknek az elemeknek valamint a különleges színes akrillal bevont lemezeknek a kombinációja egy esztétikusabb és komfortosabb terméket eredményez

Vízelvezetés

Kiegészítőként ajánlunk esőcsatornákat is, ami lehetővé teszi, hogy a tetőről a csapadékvíz közvetlenül a gyűjtőcsatornába folyjon, és nem utolsósorban még esztétikusabb külsőt ad a lemezgarázsának.

Világítóablak

A világítóablak hasznos kiegészítő lehet, ha Ön a garázsát nem csak járműve tárolására használja, hanem időnként kisebb munkák, javítások elvégzésének is a helyszíne. Nem kell feltétlenül elektromos vezetéket kiépítenie a garázshoz a világításnak, mivel a nappali fény a világítóablakon keresztül bejut a garázsába.

Horganyzott vázszerkezet

Ha növelni szeretné a korrózióval szembeni ellenálló képességet, akkor érdemes megfontolni, hogy a vázszerkezetet horganyzottan kérje. Ebben az esetben az összehegesztést követően a garázs teljes vázszerkezetét horganyozzuk, és ez nagymértékben növeli a rozsdásodással szembeni védelmet.

brama garaż blaszany
 
brama garaż blaszany
 
brama garaż blaszany
 

Egyéb kiegészítők

Rendelhető még a kétszárnyú kapura kitámasztó, tolózár, valamint a bejárati ajtóba zár.

« Visszatérés