LEMEZGARÁZSOK, KUTYAKETRECEK ÉS EGYÉB ACÉLSZERKEZETES ÉPÍTMÉNYEK
INGYENES KISZÁLLÍTÁS ÉS ÖSSZESZERELÉS MAGYARORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN

Saját gyártású garázskapuink

Megoldásokat kínálunk Önnek arra is, hogy hogyan tegye garázsát zárhatóvá.

Téglagarázsokhoz az alábbi kapukat kínáljuk Önnek:                                                                                  

 1. Billenőkapuk

  • hőszigetelt (fűtött garázsokhoz)
  • hőszigetelés nélkül
 2. Kétszárnyú kapuk

  • hőszigetelt (fűtött garázsokhoz)
  • hőszigetelés nélkül
 3. Bejárati ajtók

Igény esetén akár a kapuszárnyba, akár a garázs falába ajtót szerelünk, ami egyszerűbbé teszi bejutását a garázsba. A garázs jobb megvilágítása érdekében rendelhető ablak a kapuszárnyba, vagy akár beüvegezzük a kaput teljes szélességében.

A billenőkapus rendszer működtetése:

A billenőkapukhoz kiváló, de ugyanakkor egyszerűen működtethető nyitórendszert kínálunk. Ez egy többrugós rendszer, ahol a rugók számát a kapu nagysága és súlya szerint választjuk meg. Ennek köszönhetően a kapu könnyen felnyitható és lehúzáskor sem esik le hirtelen. A billenőkapuk mindkét oldalán az alsó sarkokhoz az emelést segítő rugókat, míg mindkét oldalán az felső sarkokhoz kerekeket szereltünk, melyek a mennyezethez rögzített vezetősíneken gurulnak könnyedén végig.

A kapu felnyitásakor nem lehet érezni annak súlyát, könnyedén tudják kezelni nők és gyerekek is. A kapu kezelését még kényelmesebbé lehet tenni vezérlőautomatikával. Természetesen ilyen rendszer is rendelhető a kapukhoz.

A garázskapuk szerkezete:

•A kapuk kerete horganyzott 60x50 mm-es zártszelvényekből, a kapuk szárnya horganyzott 30x40 mm-es 1,5 mm vastag zártszelvényekből készül. Mindegyik kapu szárnya meg van erősítve két 30x40 mm-es zártszelvényből készült vízszintes keresztvassal.

A kapuszerkezet kitöltése:

•Hőszigetelt billenő- és hőszigetelt kétszárnyú kapu:

A belső oldalát PVC lap, a külső oldalát (RAL színskála szinti akrillal bevont) trapézlemez borítja, a kettő között pedig, 2 cm vastag polisztirol hőszigetelő lap van, de rendelhető 3 cm vastag polisztirol hőszigetelő lap is.

•Billenő- és kétszárnyúkapu hőszigetelés nélkül:

A külső oldalát (RAL színskála szinti akrillal bevont) trapézlemez borítja.

Készséggel készítünk árajánlatot az Ön egyedi igényei szerinti kapura vonatkozóan is. Lépjen velünk kapcsolatba a "Kapcsolat" menüben megadott elérhetőségeken.

Fényképgaléria - Kapuk

« Visszatérés